Fredagsnöje

Efter en god middag med älsklingen åkte vi mot bowlingen för att roa oss. Blev en jämn match mellan tjejerna, killarna halkade dock efter. Girlpower! Nu väntas sömn för imorgon jobbar jag 07.00-16.00..Chips

Jag tror vi alla har sett reklamen om de nya chipsen från Kellogg´s. Det ska vara nyttigare än vanliga chips! Jag tyckte de lät spännande. Började dock kika lite på innehållsförteckningen och där står det att 27 st chips (30g) innehåller 110 kcal. Jämför man det med vanliga chips så är det inte så stor skillnad faktiskt! Vanliga OLW chips innehåller 156 kcal för 27 st chips (30g). Alltså endast 46 kcal skillnad!! Och då är vanliga chips tusen gånger godare... De ugnsbakade chipsen från OLW har bara 99kcal (25g), kanske det bästa alternativet ifall man vill tänka nyttigare (som Kellogg´s utlovar) och äta betydligt godare chips  någon helg. Eller så äter man goda nötter eller dippar grönsaker, lika gott och mycket nyttigare!
 
 
 
 
 
 
 

Ledig fredag

Idag har jag hunnit handla hem inför veckan som kommer. Sedan slängde ihop en lunch och nu har jag just tagit ihop allt tvätt. Nu ska jag ner till tvättstugan:)