MEXICO

Väckarklockan är ställd på 05.30 & jag har så mycket resfeber att jag har svårt att sova.. Imorgon kommer alltså Simons mamma och hämtar upp oss för att sedan köra oss till Luleå AirPort. Därifrån tar vi flyget till Mexico. Har sett fram emot detta nu i flera månader och ÄNTLIGEN kan jag säga att vi faktiskt åker imorgon! Jag är så glad att få resa tillsammans med bästa sällskapet! Det här kan inget annat än bli succé:) Lördag

Händelserik lördag må jag säga! Jag jobbade hela dagen och direkt jag kom hem ringde Simon och berättade att han har fått en puck i ansiktet.. Åkte till akuten och satt där med honom tills allt var klart. Efter detta var det inplanerat middag på calles med goda vänner, så jag hoppade av i stan och Simon kom dit lite senare. Allt löste sig och vi hade en mycket trevlig kväll med en massa skratt, till slut! 


10.22

Torsdag och solen lyser så härligt med klarblå himmel! Tur att jag har ett jobb som tillåter promenader på arbetstid och att kunna vara ute mycket som vi är. Ikväll ska vi fira Simons födelsedag i Medle med tårta och släkt:) trevlig torsdag på er alla!