Berlin

I söndags kom vi fram till Berlin vid middagstid. Vi lämnade bara våra saker på vårt hostel, sedan åkte vi för att käka middag. Viatnemesisk mat stod på menyn, starkt och underbart gott! Det blev utgång tills solen gick upp sedan en hel dag med sightseeing. Trötta men glada åt vi en tidig middag och gick och la oss. Idag 06.40 gick vårat tåg från Berlin till Prag. Nu får vi se vad denna stad har att erbjuda:) Vi trivs redan!
 Gårkvällen

Igår åt vi en underbart god middag på bryggargatan med hanna och Jeppe. Sedan drog jag vidare till matilda för lite mingel, sedan blev det olles taket med ett gäng trevliga människor. Lyckad kväll! Idag har jag och mattan tagit oss till Umeå, nu ska vi snart gå och sova för imorgon går planet mot Berlin!!


26 grader varmt

Idag har Skellefteå bjudit på ett fantastiskt väder! Jag och Josse bestämde oss för att avnjuta det fina vädret hos ida, supertrevligt som alltid! Nu är jag hemkommen efter några snabba ärenden på Solbacken och ligger ute på altanen och dricker citronvatten:) Ikväll blir det par-middag på bryggargatan sedan vidare mot mattan för drinkkväll, livet är bra nu!